Webmail

Menza étlap

LVG film

Menü

Büszkék vagyunk rájuk

   A Jászberényi Tankerületi Központ "Kiváló Pedagógus" díjjal tüntette ki 2021. augusztus 31-én három kolléganőnket. Büszkék vagyunk rájuk.
 

Póczné Szemán Eszter:

   Magyar nyelv és irodalom, angol nyelv szakos tanár, mentortanár. 2003-tól tanít egykori alma materében. Kiemelkedő szakmai tudással végzi feladatait. Tehetséggondozó tevékenysége példaértékű. Tanítványai előkelő helyen végeznek a tanulmányi versenyeken. Nyitott személyiség, kreatív. Kollégái és diákjai megbecsülik.

Szabó Tímea:

   30 éve van a pályán, a Lehel Vezér Gimnáziumba 2013-ban tért vissza. Matematika és kémia szakos pedagógus. Szakmai munkájára, tehetséggondozó tevékenységére az alaposság, a magas minőség, a gyerekcentrikusság jellemző. Osztályfőnöki tevékenysége, közösségformálása és egyben egyéni bánásmódja a diákokkal példaértékű. Derűs személyiség, tanártársai és diákjai kedvelik.

Petrics Anna:

   A tanárnő magyar nyelv és irodalom, orosz nyelv és német nyelv szakon végzett, egy híres pedagógusdinasztia tagja. Munkájára a gyermekek szeretete, a szakmai alázat jellemző. Egykori diákjai mindig nagy szeretettel, odaadással beszélnek egykori osztályfőnökükről. Tehetséggondozó tevékenysége kiemelkedő. Diákjai sok tanulmányi versenyen öregbítették a felkészítő tanár és az iskola jó hírét. Nagyon sokat tett az évek során az intézményben a szűkebb és tágabb közösség formálásáért. Karitatív tevékenysége példaértékű. Mindez kiegészül azzal is, hogy az iskolában református hitoktatóként is tevékenykedik. 2021 nyarán vonult nyugállományba.

E-NAPLÓ belépés

Órarend

Tanulói notebook üzembehelyezési útmutatók

Az LVG a Facebookon

Erasmus+ 2022.

EFOP-3.2.5-17- 2017-00016

A Lehel Vezér Gimnázium

Diákfilm Fesztivál

Határtalanul

EFOP-4.1.3-17- 2017-00342

Határtalanul

Pénz7

Partner intézményünk