Webmail

ZIRZEN JANKA közoktatási díj

Belháziné Kiss Ildikó Jászberényben született, pedagógus családban. A Lehel Vezér Gimnáziumban érettségizett. Érettségi után a Jászberényi Tanítóképző Főiskolán, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanítóképző Főiskolai Karán, illetve a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett diplomát angol nyelv és irodalom szakos középiskolai tanárként.

Családi indíttatásból választotta a pedagógushivatást. Első munkahelye a jászberényi Belvárosi Általános Iskola volt. Innen került édesapja nyomdokait követve jelenlegi munkahelyére, a Lehel Vezér Gimnáziumba.

A gimnáziumban angol nyelvet tanít nagy óraszámban kimagasló színvonalon. Ezt tükrözik tanítványainak közép- és emelt szintű érettségi eredményei, a megyei, illetve országos tanulmányi versenyek előkelő helyezései, különösen a legrangosabb, az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen nyújtott teljesítményei. Diákjai nagy számban szereznek az órai munkájuk, a felkészítés eredményeképpen közép- és felsőfokú állami nyelvvizsgát. Mindez a tanárnő lelkiismeretes, pontos, következetes szakmai munkájának köszönhető, amelyre jellemző még, hogy alkalmazkodik a kihívásokhoz és megfelel a folyamatosan változó elvárásoknak, követelményeknek.

Idén már a második nyolc évfolyamos osztályát juttatja el az érettségiig osztályfőnökként. Közösségformáló tevékenységének része, hogy rendszeresen szervez osztálykirándulásokat, színházlátogatásokat; elkötelezettségét a nyelv, a kultúra iránt jelzi, hogy már több alkalommal juttatta el diákjait Nagy-Britanniába, Londonba. Diákjaival közvetlen, segítőkész, bizalommal fordulhatnak hozzá. Ez jellemző a kollégáival való viszonyára is. Ezeknek köszönhető, hogy ebben a tanévben Belháziné Kiss Ildikó tanárnőt az angol nyelvi munkaközösség vezetőjévé választották.

Gratulálunk az iskola dolgozói és diákjai nevében a tanárnőnek!

Támogatóink

Google Drive

E-NAPLÓ belépés

2019/2020-as órarend

Az LVG a Facebookon

EFOP-3.2.5-17- 2017-00016

A Lehel Vezér Gimnázium

Határtalanul

EFOP-4.1.3-17- 2017-00342

Határtalanul

Pénz7

Partner intézményünk