Webmail

Menza étlap

LVG film

Információk a középfokú felvételiről

A központi felvételi írásbeli vizsga helyszíne

a Lehel Vezér Gimnázium

(5100 Jászberény, Szentháromság tér 1.) ,

időpontja:

2021. január 23. (szombat) 10:00 óra.
 

1.           Kérjük, hogy a vizsga megkezdése előtt legalább fél órával érkezzenek meg a tanulók, illetve a kísérők a gimnáziumba, gyülekező az iskola udvarán.

A tumultus elkerülése érdekében az iskola főbejáratán túl a Budapest Bank, illetve a Fürdő utca felőli bejáratot is kinyitjuk.

Az udvaron kérjük, hogy tartsák be a kötelező 1,5 m-es távolságot.

Az iskola területén tartózkodni csak a szájat és az orrot eltakaró maszkban lehetséges.

2.            Az iskolavezetés rövid eligazítást tart, majd a pedagógusok vezetésével a tanulók a legrövidebb úton elmennek a vizsga helyszínére.

A teremben kézfertőtlenítésre van lehetőség. Kérjük, hogy a tanulók, akár többször is használják ezt.

A vizsga alatt a felügyelő tanárok maszkot viselnek, ha lehetőség van, a tanulók is ugyanígy járjanak el!

 A vizsgateremben maximum 10 fő vizsgázó tartózkodik, a felügyelő tanár biztosítja a minimum 1,5 m-es távolságot, illetve azt, hogy a tanulók a vizsga ideje és a szünet alatt ne csoportosuljanak.

3.           Az írásbeli vizsga két részből áll: anyanyelvből és matematikából.

 A feladatlapok kitöltésére 45-45 perc áll rendelkezésre, közben 15 perc szünetet biztosítunk, amely alatt a magával hozott frissítőket elfogyaszthatja a vizsgázó.

 A vizsga során az alábbi segédeszközöket használhatják: kék színű toll, körző, szögmérő, vonalzó. Ezeket az eszközöket a tanulónak kell magával hoznia, a vizsga alatt egymás között cserélni szigorúan tilos.

4.           A vizsga végeztével a tanulók a lehető leggyorsabban, ugyanazon az úton, ahogy megérkeztek, hagyják el a vizsga helyszínét.
 

5.            A kijavított dolgozatokat 2021. február 01-jén 08:00 és 16:00 óra között tekinthetik meg.

 Az iskola főbejáratánál az intézmény dolgozói engedik be a szülőket, tanulókat a járványügyi szabályokat betartva, szakaszosan. Kérjük, hogy legyenek türelemmel.

 A kijavított dolgozatokról a szülő kérésére térítési díj ellenében fénymásolatot készítenek az iskola dolgozói, illetve saját telefonnal fényképet lehet készíteni a dolgozatokról. Ezek után kérjük, hogy a szülők, tanulók azonnal hagyják el az iskola épületét.

6.           A kijavított dolgozatok értékelésére észrevételt lehet tenni 2021. február 02-án, 08:00 és 16:00 óra között. Az iskola portáján kapnak a szülők, tanulók tájékoztatást arról, hogy ez milyen formában történhet.

 

Vigyázzunk egymásra!

Jó felkészülést, sikeres vizsgát kívánunk.


 

Támogatóink

E-NAPLÓ belépés

Órarend

Az LVG a Facebookon

EFOP-3.2.5-17- 2017-00016

A Lehel Vezér Gimnázium

Diákfilm Fesztivál

Határtalanul

EFOP-4.1.3-17- 2017-00342

Határtalanul

Pénz7

Partner intézményünk